Het werk in Congo kunnen Arjan en Helma niet alleen doen. Op de volgende manieren kunt u met hen meedoen:

Gebed

Gebed is onmisbaar! Heel fijn als u met het werk mee wilt doen door mee te bidden! Arjan en Helma sturen regelmatig een gebedsbrief met dank- en gebedspunten. Stuur een e-mail aan het TFC met ‘gebedsbrief ontvangen’ in de onderwerpregel om u te abonneren op deze gebedsbrief.

Financieel steunen

Arjan en Helma ontvangen geen salaris. Zij kunnen hun werk alleen doen met financiële ondersteuning van anderen.

  • U kunt een eenmalige of periodieke overboeking doen op rekeningnummer NL40 RABO 0156 8710 33 n.v. Wycliffe Comité Branger.
  • U kan ook via de onderstaande knop online een gift te geven:

Blijf op de hoogte

Arjan en Helma sturen regelmatig een nieuwsbrief rond. Wilt u op de hoogte blijven? Abonneer u dan!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Schrijf je in om de laatste updates te ontvangen!

SponsorKliks

Het is voor iedereen die het werk van Arjan en Helma een warm hart toedraagt, mogelijk hen GRATIS te sponsoren. Met SponsorKliks kan iedereen, die online aankopen doet, extra inkomsten genereren voor Arjan en Helma! Een deel van het aankoopbedrag komt direct bij Helma en Arjan terecht. Bijna alle webwinkels zijn aangesloten bij SponsorKliks, dus keuze genoeg!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Een percentage van deze commissie komt vanuit SponsorKliks terecht bij Arjan en Helma. U koopt vast weleens iets online bij Bol.com of wellicht als u geen tijd had om te koken, bestelt u snel iets bij Thuisbezorgd.nl. Nu is het zo dat u Arjan en Helma financieel steunt als u via Sponsorkliks bij deze online winkels uw producten of eten bestelt. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert het werk van Arjan en Helma een commissie op terwijl u dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra.

 

Dus, wil je Arjan en Helma ook gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan al je online aankopen doet via deze link of de webite Congo-lees. Voor jou een kleine moeite, voor Arjan en Helma directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Arjan en Helma een warm hart toedragen, bijvoorbeeld je vrienden, vriendinnen, buren maar ook zakenrelaties.

Aan de slag!

Als je de volgende keer iets online wilt kopen:

  • Ga naar de SponsorKliks-pagina van Arjan en Helma
  • Selecteer een webwinkel in het overzicht
  • Doe je boodschappen net zoals normaal!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Voor de duidelijkheid een voorbeeld: Stel u heeft een nieuwe droger nodig en u bent van plan om deze bij Coolblue te bestellen. U gaat dan naar de site van sponsorkliks en de pagina van Arjan en Helma. Op deze pagina kunt u kiezen voor de online winkel waar u uw aankoop wilt doen. U klikt op Coolblue en wordt automatisch doorgestuurd naar de website van Coolblue. Daar doet u uw bestelling. U koopt een droger voor bijvoorbeeld € 629,00.  10% van dit bedrag gaat automatisch naar Arjan en Helma omdat u via Sponsorkliks bij de website van Coolblue terecht bent gekomen. U betaalt dus de originele prijs en 10% daarvan gaat naar een goed doel!!

Doe hetzelfde als u een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via de pagina van Arjan en Helma op sponsorkliks kunt u terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Ook al bestelt u voor een klein bedrag, vele kleintjes maken één grote!

Zo zijn er nog veel meer online winkels waar u kunt bestellen via Sponsorkliks.

Heeft u vragen, stel deze gerust!

Alvast bedankt namens de TFC van Arjan en Helma.